Ipari ingatlan Makó

  • 2
Ipari ingatlan Makó
Makó, Állomás tér, Makó,
Eladó 250,00 M Ft - Telephely, Üzleti Ingatlan
32662

Telep bemutatása

A telephely mérete 3,2662 ha, amely a valamikori paprikagyár üzemterülete volt. Az ingatlan a vasútállomás közvetlen szomszédságában található, kiépített ipari vágánnyal – jelenleg felhagyott, de szükség esetén üzembe helyezhető – a vasútállomásig.

A Maros a telek külső határánál húzódik, melytől a vasúti töltés választja el. Rendezési tervi besorolása: Gksz.

A telephely körben kerítéssel lehatárolt, lakóingatlannal csak a bejárat mellet szomszédos.

A telephely teljesen közművesített; víz-csatorna, kiépített tűzivíz hálózat, valamint a paprikaüzem örökségeként saját fúrt kút is található a telepen. Villamos energia vonatkozásában; a telekhatáron belüli, 1 MW-os kapacitású, földre telepített trafó állomás áll rendelkezésre melynek szekunder oldaláról minden épület külön megtáplálható. Gáz nyomásszabályozó állomással is rendelkezik a telephely (jelenleg a szekunder oldalon üzemen kívül lévő nyomásszabályozó állomás a telekhatáron belül található).

Része továbbá az ingatlannak egy 60 tonnás hídmérleget, amely minden évben hitelesítésre került, tekintettel az itt folytatott pelletgyártási tevékenységhez kötődő kamionokkal beszállított fűrészpor pontos súlymérési igényére. Az épített létesítményeket 3 fedett csarnok alkotja, plusz egy irodaépület, amiben irodák, tárgyalók, konyha, és egy külön választott kis személyzeti szállásnak kialakított apartman található, fűtése melegvizes radiátoros rendszerre kötött pelletkandallóval megoldott.

1. Csarnok: Alapanyag-és készárucsarnokként. Mérete: 35,95 m x 60,47 m = 2.153 m2

2. Csarnok: Volt gyártócsarnok.  Mérete: 31,46 m x 40,33 m = 1.220 m2

3. Csarnok, és irodák: Mérete (tagolt kialakítású): 70,71m x 34,65 m; 545 m2 Jelenleg bérbe adva, 500.000 Ft + Áfa havidíjon Tevékenység: fémipari megmunkálás

4. 2000 m2 téglaépület, a volt irodaház, felújításra szorul vagy bontandó. 2-3 szint

5. Portaszolgálat

6. Kamerarendszer távoli elérési lehetőséggel

Jellemzők

Hasonló ingatlanok