Makón Móra Ferenc eladó, rendkívül jó állapotú, 3 szobás ház!!

Makón Móra Ferenc eladó, rendkívül jó állapotú, 3 szobás ház!!
Móra Ferenc utca, Orosz fertály, Gerizdes, Makó, Makói járás, Csongrád-Csanád megye, Dél-Alföld, Alföld és Észak, 6900, Magyarország
Eladó 20,80 M Ft - Családi ház
151 3 Szoba 1 Fürdőszoba 1550

Makó Móra Ferenc utcán eladó egy 3 szoba, konyhás, nagy étkezős, fürdőszobás, külön WC-s 151 nm.-s hasznos alapterületű, teljes felújításon átesett vegyes falazatú, 80% ban tégla, száraz családi ház. A villanyhálózat újra húzva, újtető cseréppel. Az ingatlan teljesen alárakva, szigetelve, új aljzat betonnal, 3 szobában szőnyegpadló, a többi helyiségben hidegburkolat. A ház fűtéséről új gázkonvektorok gondoskodnak, a hatalmas étkezőből, még egy teljes értékű szoba kialakítható, A házat életvitelszerűen nem lakták, vadász vendégházként használták. Rendkívül jó állapotban van az ingatlan egy tisztasági festést követően költözhető. A fürdőszoba hatalmas, épített zuhannyal, mosógép leállással, a melegvíz ellátás villanybojlerről üzemeltetve. Nyílászárók nagyon jó állapotban vannak, többsége termo plán üvegezéssel. Az épület hátsórészében egy nyári konyharész, kamra és a padlásfeljáró található. A telken található téglából épült melléképületek jó állapotban vannak a telek nagysága 1550 nm2, mely akár gazdálkodásra is alkalmas.

A megvásárláshoz díjmentes hitelügyintézést biztosítunk 20 bank ajánlatában, valamint CSOK igényét is intézzük.

A ház alkalmas lehet nagy családnak is, hiszen tágas és mindenki megtalálja benne a helyét, két külön bejárattal is rendelkezik. Az ingatlan teher-és permentes.

Ingatlantérkép

Hasonló ingatlanok